söndag 9 oktober 2011

Höstsalong

Denna vecka pågår Höstsalongen i Godsmagasinet Nynäshamn. Jag är ju ingen tavelmålare men kunde inte motstå att vara med ändå med mina folietavlor. Ovanstående är inget annat än vad de ser ut som. Pinnar lindade med rött lingarn. Jag blev glad, när jag hittade en användning för garnet. Har en rulle i en helt fantastiskt vacker röd färg. Felet med garnet är att det färgar alldeles förskräckligt. Det går alltså inte att använda till smycken, broderier eller annat som kan bli fuktigt. Men så här blev det bra. Dessutom blev det lackat, vilket inte var nödvändigt, men eftersom jag redan satt fast pinnarna när det var dags för lack, fanns ingen återvändo.
Två hjärtan. Det röda med lite färg från det blåa och tvärt om. Äggskalsmosaik.
Här är det lite svårt att se vad det är. Har satt på några svartmålade leksaksfigurer. Detaljstudier nedan. Svårt att få bilder som stämmer i färgen. Bakgrunden har inget rosa alls, fast bilden ser sån ut.
Fortsatt lek. Fyrkanter limmade på varandra som jag tyckte det passade. Tavlan är svart/blank. Inget rosa i verkligheten. Skuggeffekterna syns bättre på nedanstående bild.

1 kommentar:

  1. Såå vackra saker du gör:) Helt otroligt.Ha en bra dag:)

    SvaraRadera